Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Maarssen Logo

Ontstoppen

WC verstopt Maarssen

Wij verhelpen jouw wc verstopping

MAARSSEN

WC verstopt Maarssen?

WC verstopt Maarssen? Dit is een klus waar maar weinig mensen graag mee bezig zijn. Maar helaas kan het wel iedereen overkomen. Naast het feit dat het van zichzelf al een vervelende klus is, gaat het vaak gepaard met een nare rioollucht. Niet echt prettig dus!

Er zijn veel manieren waarop een wc ontstopt kan worden. Onze ontstoppers hebben daarom een aantal methodes voor jou op een rij gezet!

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Maarssen? Bel gratis naar 0346 201 717 om jouw wc verstopping te verhelpen.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je aan de slag gaat, raden wij je aan om de vloer in het toilet te bedekken met een oude doek of een zeil. Je weet op deze manier zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Maarssen Logo
Loodgieter ontstoppen Maarssen afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het van belang dat je de oorzaak van de verstopping weet te vinden. Veelal is een groter object dat vast zit in de leidingen de oorzaak.

Op het moment dat je nog jonge kinderen hebt, kan het gebeuren dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen. Omdat dit een groter object betreft, is de kans vrij groot dat dit niet weggespoeld kan worden. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Maarssen op 0346 201 717.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kan je de verstopping zien zitten vanaf de buitenkant? Dan kun je er in veel gevallen ook zelf bijkomen.

Bij een verstopping in de wc ligt de oorzaak vaak bij de kronkel in de afvoer van de wc. Mocht dit het geval zijn, dan is het relatief makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is de verstopping ontstaan door een groter object, zoals een hele toiletrol? Gooi deze dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0346 201 717

Ontstoppen afvoer Maarssen
Ontstoppingsdienst Maarssen

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Zit de verstopping waarschijnlijk achterin de leidingen? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan is wasmiddel een methode die goed kan werken. Tevens is dit één van de goedkoopste methodes voor het ontstoppen van je wc. Naar ons idee zeker het proberen waard!

Hoe kun je dit doen? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om de emmer vanaf een hoogte in de wc te gooien, hierdoor geef je het water extra kracht mee.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Neem gerust contact op met de vakmannen van Ontstoppen Maarssen om jouw klus te bespreken 0346 201 717.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Geven de bovenstaande methodes nog niet het gewenste effect? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Als eerst, maak voor het gebruik de ontstopper flexibel door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit op de afvoer. Daarna druk je de ontstopper rustig in de toilethals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt, zodat er vrijwel geen lucht meer bij kan.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: druk de ontstopper niet met volle kracht tegen de leiding aan. Hiermee kan je de situatie namelijk erger maken dan dat hij is. Het gaat bij deze methode voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Maarssen Leiding
WC verstopt Maarssen

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wij raden het gebruik van een ontstoppingsveer af, wanneer je aan de slag gaat met het ontstoppen van je wc. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Neem contact op met de spoedservice van Ontstoppen Maarssen om jouw klus te bespreken 0346 201 717. Onze ontstoppers staan voor je klaar!

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas is het niet altijd even makkelijk om zelf je wc te ontstoppen. In sommige gevallen ligt de oorzaak op een andere plek of is de verstopping simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij van Ontstoppen Maarssen zijn opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe en hardnekkige situaties.

Onze ontstoppers werken aan de hand van unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Daarnaast helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer doorspoelt zoals het hoort. Maak daarom direct een afspraak. Bel ons op 0346 201 717 voor meer informatie.

Graven riool Maarssen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-maarssen

WC verstopt

WC verstopt Maarssen

Zit jouw toilet verstopt? En woon je in de buurt van Maarssen? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Maarssen. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-maarssen-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt een afvoer niet meer goed door? En woon je in Maarssen en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-maarssen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Maarssen

Woon jij in Maarssen en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-maarssen-verstopping

Riool verstopt

Woon jij in de omgeving van Maarssen en heb je te maken met een verstopping in je riool? Wij helpen je graag! Neem vandaag nog contact op met Ontstoppen Maarssen.

Loodgieter Maarssen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij te maken van een verstopping in de badkamer? En woon jij in Maarssen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Maarssen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0346 201 717

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Maarssen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Maarssen