Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Maarssen Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Maarssen

Wij verhelpen jouw riool verstopping

MAARSSEN

Riool ontstoppen Maarssen?

Riool ontstoppen Maarssen? De snelste manier om het riool te ontstoppen is het probleem zelf oplossen. Aan de hand van deze methode verklein je de stankoverlast ook zo veel mogelijk. Alleen oplossen is helaas niet altijd makkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij staan voor je klaar! Bel vrijblijvend met 0346 201 717 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Maarssen staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Bij sommige gevallen is het mogelijk om de verstopping zelf op te lossen. Wanneer je zelf aan de slag gaat, is de grote vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen

Het is mogelijk dat het water in de wasbak gaat borrelen op het moment je het toilet doortrekt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Maarssen in te schakelen!

Daarnaast is het mogelijk dat er een specifieke afvoer verstopt raakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de oorsprong van het verstopte riool te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een goede methode. Dit kun je eenvoudig doen door in elke aansluiting een emmer water leeg te gieten. Als je ziet dat er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt.

Ontstaat er geen waterval en blijkt het toch om een verstopping te gaan? Dan kun je het beste bellen met 0346 201 717 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Maarssen Logo
Loodgieter ontstoppen Maarssen afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een sterke manier voor het verhelpen van een rioolverstopping, maar tegelijkertijd komen hier ook risico’s bij kijken. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een ontstoppingsveer. Werkt dit niet? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je hele badkamer of keuken overstroomt. Hieronder lees je hoe je dit op de goede manier kan doen.

Hoe werkt dit? Stop als eerst de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Maarssen op 0346 201 717.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Wanneer je riool verstopt is geraakt die iets wat flexibel is, raden wij je aan de verstopping te verhelpen door middel van een ontstoppingsveer. Deze flexibele ontstoppingsveer druk je relatief simpel in de afvoer. Op het moment dat je de verstopping hebt bereikt, moet je voorzichtig duwen, trekken en draaien. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. De soda zorgt er namelijk voor dat de ook het laatste beetje aanslag loskomt van de afvoerwand. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping en laat jouw riool weer zo goed als nieuw werken.

Wilt het niet lukken? Of schakel je liever iemand met jarenlange ervaring in? Dit begrijpen we volledig. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0346 201 717.

Ontstoppen afvoer Maarssen
Ontstoppingsdienst Maarssen

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper zorgt ervoor dat er zuigkracht ontstaat en zo moet dit de verstopping verhelpen.

Voor je begint, raden we je aan de plopper flexibel te maken door deze onder een warme kraan te houden. Druk de plopper vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Heb je het idee dat het gelukt is? Spoel daarna dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0346 201 717.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al eerder genoemd als ontstoppingsmethode, voornamelijk als hulpmiddel. Daarentegen is soda op zichzelf ook een goede manier het ontstoppen van een rioolverstopping. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Strooi een beetje soda in de verstopte afvoer en laat dit een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda werkt ontvettend. Daarom is soda een goede manier van ontstoppen  wanneer de verstopping is ontstaan door dingen als afvalresten als zeep of haren. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Maarssen op 0346 201 717.

Ontstoppen Maarssen Leiding
Riool ontstoppen Maarssen graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten of supermarkten bieden verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Wij raden het gebruik van deze middelen af. Het gebruik van deze middelen kan namelijk resulteren in beschadigingen aan de binnenzijde van de afvoer. Deze chemicaliën hebben een bijtende werking en dit tast de binnenkant van de afvoerleidingen aan.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Neem dan contact op met Ontstoppen Maarssen op 0346 201 717.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Geven de bovensteaande ontstoppingsmethodes niet het gewenste effect?  Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Daarnaast zijn onze ontstoppers gecertificeerd met een VCA-diploma. De juiste mensen met het juiste gereedschap zorgt voor een goede ontstopping. Wij leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Maarssen en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Je kunt contact opnemen via 0346 201 717.

Graven riool Maarssen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-maarssen

WC verstopt

Zit jouw toilet verstopt? En woon je in de buurt van Maarssen? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Maarssen. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-maarssen-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt een afvoer niet meer goed door? En woon je in Maarssen en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-maarssen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Maarssen

Woon jij in Maarssen en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-maarssen-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Maarssen

Woon jij in de omgeving van Maarssen en heb je te maken met een verstopping in je riool? Wij helpen je graag! Neem vandaag nog contact op met Ontstoppen Maarssen.

Loodgieter Maarssen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij te maken van een verstopping in de badkamer? En woon jij in Maarssen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Maarssen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Maarssen

De ervaren ontstoppers van Ontstoppen Maarssen lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier jarenlange ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0346 201 717.

Partners: riool.startbeurs , riool.web-directory , riool.jouwbegin , riool.beginspot , Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  , riool.onzestart , riool.linkmee

Verstopping Maarssen

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Maarssen!

Riool Maarssen

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Maarssen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Maarssen. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Maarssen

Wij hadden last van een verstopping in het toilet. Gelukkig kon Ontstoppen Maarssen direct langskomen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

VV Maarssen

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Maarssen.

Brandweer Kazerne Maarssen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0346 201 717

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Maarssen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Maarssen