Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Maarssen Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Maarssen

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

MAARSSEN

Afvoer verstopt Maarssen?

Afvoer verstopt Maarssen? Het is soms lastig om de juiste oplossing te vinden voor jouw verstopte afvoer. Om een verstopping op te lossen zijn er immers veel middelen en gereedschappen te vinden op het internet. Het kan soms onduidelijk zijn wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 0346 201 717 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Maarssen

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in de omgeving van Maarssen? Dan ben je zeker aan het goede adres bij Ontstoppen Maarssen!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Maarssen, zijn snel ter plaatse. Daarnaast gaan wij samen met jou opzoek naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast de ontstoppingswerkzaamheden, kunnen wij jou ook voorzien van vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, wij kunnen het voor je oplossen! Je kunt ons bereiken via  0346 201 717 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Maarssen Logo
Loodgieter ontstoppen Maarssen afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans dat jouw niet doorlopende afvoer te maken heeft met een verstopping, is groot. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 0346 201 717. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt regelmatig voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Hopelijk is met deze eenvoudige handeling jouw verstopte afvoer al verholpen!

Ontstoppen afvoer Maarssen
Afvoer verstopt Maarssen

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig zijn vrijwel alle afvoeren voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhals die als stankafsluiter op de afvoer wordt gemonteerd. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. In veel gevallen wordt dit veroorzaakt door troep aan de binnenkant van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe werkt dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Voor een optimaal resultaat, raden wij je aan het een nachtje te laten inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Maarssen Leiding
Riool ontstoppen Maarssen graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de verstopte afvoer te zetten.

Hoe doe je dit? Pak een plopper enz et deze op de verste afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat het vuil binnenin de leidingen weer loskomt.

Wilt het niet lukken, en heb jij extra hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Maarssen om jouw klus te bespreken met onze experts via 0346 201 717.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een volgende zeer effectieve manier om een afvoerverstopping te verhelpen is met een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Pak de veer en stop het uiteinde in de verstopte afvoert. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de ontstoppingsveer uit de afvoer verwijdert.

Wanneer het gelukt is, merk je direct verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0346 201 717. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Maarssen
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn diverse manieren waarop een afvoerverstopping kan ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een tweede optie is scheur of breuk in de leiding. Hierdoor krijgt vuil de mogelijkheid zich op te hopen in de gescheurde leiding, wat uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Ook op het moment dat een riool niet goed is aangelegd, worden de kansen op een verstopping groter..

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Denk je dat je te maken hebt met een verstopping? Bel dan direct naar 0346 201 717. Onze ontstoppers helpen je graag.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Om die reden hechten wij veel waarde aan de staat van de afvoer. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is natuurlijk onverstandig om dingen als frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze moderne meetapparatuur maakt het mogelijk de staat van de afvoer te controleren. Wij staan dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op0346 201 717.

Loodgieter Maarssen Ontstoppen
WC ontstoppen Maarssen

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Eén ding staat vast, wij zorgen altijd voor een eerlijke prijs. Wij beginnen pas met onze ontstoppingswerkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil jij ook een snelle oplossing voor jouw afvoer? Neem dan direct contact op via 0346 201 717.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-maarssen

WC verstopt

Zit jouw toilet verstopt? En woon je in de buurt van Maarssen? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Maarssen. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-maarssen-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Maarssen

Spoelt een afvoer niet meer goed door? En woon je in Maarssen en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-maarssen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Maarssen

Woon jij in Maarssen en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-maarssen-verstopping

Riool verstopt

Woon jij in de omgeving van Maarssen en heb je te maken met een verstopping in je riool? Wij helpen je graag! Neem vandaag nog contact op met Ontstoppen Maarssen.

Loodgieter Maarssen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij te maken van een verstopping in de badkamer? En woon jij in Maarssen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Maarssen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Maarssen

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Maarssen en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0346 201 717.

Verstopping Maarssen

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Maarssen

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Maarssen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Maarssen. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Maarssen

Wij hadden last van een verstopping in het toilet. Gelukkig kon Ontstoppen Maarssen direct langskomen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

VV Maarssen

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Maarssen.

Brandweer Kazerne Maarssen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0346 201 717

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Maarssen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Maarssen